19.01.18

Розпочалася зустріч Президента України з Генерал-губернатором Канади

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Львові у Палаці Потоцьких розпочалася зустріч Президента України Петра Порошенка та Генерал-губернатора Канади Жулі Пайєтт, яка перебуває в Україні з візитом.
Глава держави наголосив: «Підтримана моя президентська стратегія звільнення Донбасу. За що я надзвичайно вдячний всім парламентарям».
Президент Петро Порошенко відзначає важливість підтримки Канадою України у захисті суверенітету, територіальної цілісності та незалежності нашої держави. Він зазначив, що радий вітати у Львові великого друга України, представника країни, яка є одним із найбільших наших партнерів, Генерал-губернатора Канади Жулі Пайєтт та канадську делегацію.
Президент Петро Порошенко відзначив багато досягнень у двосторонній українсько-канадській співпраці за минулий рік. «Можу сказати, що минулого року у наших відносинах з Канадою було багато досягнень», - сказав Президент під час спільного брифінгу з Генерал-губернатором Канади за підсумками зустрічі.
«Я дякую нашим канадським партнерам за тверду підтримку оборонного потенціалу нашої держави буквально з перших хвилин російської агресії», - сказав Президент під час спільного брифінгу з Генерал-губернатором Канади за підсумками зустрічі.
«Не можу уявити кращого доказу солідарності з Україною. І сьогодні ви продовжуєте розбудовувати братерство по зброї»,  - підкреслив Петро Порошенко та назвав символічним, «коли Україна протистоїть російській агресії, захищаючи свою землю та увесь вільний світ».
«Завдяки практичній допомозі наших канадських партнерів ми продовжуємо розвивати і модернізувати потенціал Збройних Сил України. Військові інструктори з канадського королівського полку готуються розпочати новий етап підготовки ще одного бойового підрозділу ЗСУ. Впевнений у високих результатах цієї майбутньої роботи»,- наголосив Петро Порошенко і ще раз подякував за системний вишкіл наших воїнів.
«Наголошую, що ми продовжуємо зміцнювати наше безпекове партнерство»,- заявив Президент, Верховний Головнокомандуючий Збройних Сил України Петро Порошенко під час спільного відвідання з Генерал-губернатором Канади Жулі Пайєтт Яворівського полігону, що на Львівщині.
Під час відвідування Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що на Львівщині, Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди двадцятьом українським воїнам.
Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Львівщину вручив ордери на житло учасникам АТО. Глава держави наголосив на важливості підвищення не лише бойової здатності українського війська, а й на підвищені соціального захисту українського воїна.
«Навіть ворог був вражений самопожертвою наших героїв. В тих трагічних подіях не витримали навіть бетон і залізо. Оборонці Донецького аеропорту віднині і на віки стануть символом незламності духу захисників України», - наголосив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.