24.01.18

Президент призначив стипендії видатним спортсменам та тренерам України з олімпійських видів спорту

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ №14/2018 «Про призначення стипендій Президента України для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту».
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з Головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм підписав подання на призначення нових членів Центральної виборчої комісії. Глава держави також підписав лист про звільнення з посади членів Центральної виборчої комісії у зв'язку із закінчення терміну і строку їх повноважень. «Зараз ми запускаємо процес оновлення складу ЦВК», - зазначив Президент.
Закон сприятиме попередженню втрат публічних коштів шляхом посилення контролю за публічними закупівлями, а також створює умови для подолання корупції в цій сфері.
«Дуже шкода, що не вдалося включити до порядку денного питання Антикорупційного суду, але не маю жодного сумніву, що на початку роботи наступної сесії Парламента це питання буде вирішено», - сказав Петро Порошенко під час зустрічі із Головою Верховної Ради Андрієм Парубієм.
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Президент висловив вдячність НАТО за послідовну політичну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та важливу практичну допомогу в протидії російській агресії.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.