23.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Харківщину відкрив відремонтований міст через річку Сіверський Донець

http://www.president.gov.ua/news/mosti-obyednuyut-lyudej-prezident-na-vidkritti-mostu-cherez-42778

Під час робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом виконання робіт із капітального ремонту автомобільної дороги М-03 «Київ-Харків-Довжанський». Глава держави провів зустріч із головами Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною, Донецької обласної державної адміністрації Павлом Жебрівським та Луганської обласної державної адміністрації Юрієм Гарбузом та обговорив питання завершення будівництва дороги до 20 жовтня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-iz-provedennyam-kapitalnogo-remontu-d-42782

Президент Петро Порошенко прийняв доповідь про підсумки роботи робочої групи з питань перевірки інформації, викладеної у статті видання «The New York Times» від 14 серпня 2017 року. 

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-sumlinno-ta-poslidovno-dotrimuyetsya-vzyatih-na-seb-42786

В рамках робочої проїздки до Луганської області Президент Петро Порошенко дав старт роботі радіотелевізійної передавальної станції, яка забезпечить трансляцію мовлення українських телеканалів та радіо не лише на підконтрольну Україні, а й на окуповані території.

http://www.president.gov.ua/news/ce-spriyatime-yednannyu-i-vstanovlennyu-miru-v-ukrayini-glav-42790

«Чекати дороги ми більше не будемо. Ми будемо будувати їх зараз», - підкреслив Глава держави під час робочої поїздки до Харківської області.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mayemo-spilnu-poziciyu-z-premyer-ministrom-uk-42794

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Луганщину повідомив, що ввечері 22 серпня відбудуться телефонні переговори в Нормандському форматі.

http://www.president.gov.ua/news/budemo-nagoloshuvati-na-stalomu-pripinenni-vognyu-i-publichn-42798

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки в Луганську область провів зустріч із представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які постійно ведуть спостереження у Станиці Луганській.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-robotu-smm-obsye-u-stanici-luganskij-postijna-42802

«Питання миротворчої місії ООН і озброєної місії ОБСЄ просувається досить важко. Все упирається в категоричне небажання Російської федерації встановити мир на Донбасі. Ба більше – категоричне небажання залишити Україну в спокої. Але я впевнений, вода камінь точить. Тому ідею миротворців я збираюся наступного місяця презентувати у Нью-Йорку на сесії Генеральної Асамблеї ООН», - сказав Глава держави під час робочої поїздки на Луганщину.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-sesiyi-genasambleyi-oon-voseni-ukrayina-pr-42806

Президент Петро Порошенко взяв участь в церемонії урочистого відкриття Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру під час робочої поїздки на Луганщину.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-vidkritti-luganskogo-teatru-vash-teatr-ce-simvo-42810

Президент України провів телефонну розмову з керівниками держав Нормандського формату: Президентом Франції, Федеральним канцлером Німеччини та Президентом Росії.

http://www.president.gov.ua/news/lideri-derzhav-normandskogo-formatu-vislovili-rishuchu-pidtr-42814

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.