02.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-derzhbyudzhetu-na-2017-rik-yaki-42630

«Захисту від російської агресії потребує Україна, українська земля. Наші Збройні Сили, які зараз користуються найбільшим рівнем довіри, потребують належного рівня фінансування», - сказав Глава держави під час підписання Закону «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», яким передбачається, в тому числі фінансування сектору оборони.

http://www.president.gov.ua/news/zmini-do-derzhbyudzhetu-2017-roku-zabezpechat-finansuvannya-42634

Саме на прикладі ваших мужніх дій на передових позиціях Донбасу світ зрозумів, що Українська армія за рівнем професіоналізму її воїнів здатна захистити свою Вітчизну від будь-якого агресора.

http://www.president.gov.ua/news/vitannya-prezidenta-voyinam-ta-veteranam-visokomobilnih-desa-42638

31 липня Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про Конституційний Суд України». В прикінцеві положення цього закону народними депутатами були включені норми щодо процедури призначення та звільнення омбудсмена. Питання процедури призначення та звільнення омбудсмена потребує окремого вирішення, тому найближчим часом Президент внесе на розгляд парламенту пропозиції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vnese-na-rozglyad-parlamentu-propoziciyi-shodo-zmi-42642

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження гуманного ставлення до тварин» та направив до Уряду пропозиції із удосконалення окремих положень законодавчих актів України з огляду на внесені цим Законом зміни.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-gumannogo-stavlennya-do-tvari-42646

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.