25.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяли участь у церемонії покладання квітів до пам'ятників Тарасу Шевченку та Михайлу Грушевському у День Незалежності України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-z-druzhinoyu-vshanuvali-pamyat-tarasa-shevch-42862

У День 26-ї річниці Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та дітьми вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-z-rodinoyu-vshanuvali-pamyat-geroyiv-nebesno-42866

Лідер КНР у вітанні Президенту України Петру Порошенку з нагоди 26-ї річниці Незалежності України підкреслив традиційно дружні і партнерські відносини між Україною та Китаєм. 

http://www.president.gov.ua/news/za-ostanni-roki-strategichne-partnerstvo-mizh-kitayem-ta-ukr-42870

За виняткову мужність, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Президент Петро Порошенко присвоїв звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» лейтенанту Василю Тарасюку та посмертно капітану Євгену Лоскоту. Про це Глава держави повідомив під час урочистого параду з нагоди 26-ї річниці Незалежності України.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-lejtenantu-vasily-42874

Двадцять шостий рік Незалежності все ж таки став особливим. Він виявився щедрим на кілька позитивних подій. Вони залишать свій слід в нашій історії і вплинуть на наше майбутнє. 

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-pid-chas-urochistogo-zahodu-parad-vijsk-z-42878

Президент Петро Порошенко зазначив, що 26-й рік Незалежності України хоч і не ювілейний, але став особливим, оскільки відзначився кількома позитивними подіями, які залишать свій слід в українській історії і вплинуть на майбутнє.

http://www.president.gov.ua/news/nema-zhodnih-sumniviv-sho-ukrayina-bude-uspishnoyu-prezident-42882

Російська агресія згуртувала українців в єдину політичну націю та в єдину патріотичну родину, яка відстояла свій спільний дім. І українським політикам має вистачити сил та розуму, щоб політичну боротьбу всередині країни утримувати в межах європейських стандартів цивілізованих стосунків влади та опозиції. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистому заході «Парад військ» з нагоди 26-ої річниці Незалежності України.

http://www.president.gov.ua/news/vpevnenij-sho-nam-vistachit-rozumu-i-sil-shobi-politichne-pr-42886

Рівень боєздатності української армії значно підвищився і нині наша держава має чим захищатися, готова дати відсіч агресору у випадку наступальних дій. Про це на урочистому заході «Парад військ» з нагоди 26-ї річниці незалежності, який відбувся у Києві, заявив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-gotova-dati-zhorstku-vidsich-agresoru-glava-derzhav-42890

У День Незалежності України Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко прийняв урочистий Парад військ, який пройшов центральною вулицею Києва.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-v-urochistomu-zahodi-parad-vijsk-z-na-42894

Президент України Петро Порошенко докладно поінформував Міністра оборони США Джеймса Меттіса про безпекову ситуацію в регіоні. Глава держави нагадав, що декілька днів тому мав зустріч з представниками ОБСЄ в місті Щастя і провів телефонну розмову в Нормандському форматі, за результатами якої була досягнута домовленість, ініційована Україною, щоб з 25 серпня оголосити припинення вогню. «Ми дуже сподіваємось на відповідальну позицію РФ щодо суворого дотримання режиму припинення вогню», - зазначив Петро Порошенко на спільному брифінгу за результатами переговорів з Міністром оборони США.

http://www.president.gov.ua/news/spodivayus-na-vidpovidalnu-poziciyu-rosiyi-shodo-suvorogo-do-42898

«Ми домовились про розширення цієї співпраці і переведення її вже на оперативний рівень співпраці в рамках трансатлантичного співробітництва, в рамках трастових фондів НАТО, співпраці в рамках протидії кіберзлочинності і багатьох інших позиціях», - повідомив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-ministr-oboroni-ssha-obgovorili-pitann-42902

Президент України Петро Порошенко та Міністр оборони США Джеймс Меттіс під час переговорів детально обговорили питання протидії агресії Російської Федерації проти України.

http://www.president.gov.ua/news/ssha-stoyat-poruch-z-ukrayinoyu-zustrich-petra-poroshenka-z-42906

Лідери країні світу надсилають на адресу Президента Петра Порошенка вітання з нагоди 26-ї річниці Незалежності України.

http://www.president.gov.ua/news/na-adresu-prezidenta-prodovzhuyut-nadhoditi-vitannya-z-dnem-42910

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром оборони Польщі Антоні Мацеревичем.

http://www.president.gov.ua/news/yevropa-bez-ukrayini-ne-bude-povnocinnoyu-v-politichnomu-eko-42918

У вітанні Президенту України Петру Порошенку з нагоди 26-ї річниці Незалежності України Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмайер наголосив, що «Німеччину дуже хвилює доля України та її громадян».

http://www.president.gov.ua/news/gromadyani-vsiyeyi-ukrayini-mayut-zhiti-u-miri-stabilnosti-j-42922

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.