22.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості консолідації суспільства перед зовнішніми та внутрішніми загрозами. Про це Глава держави сказав під час відкриття оновленої обласної дитячої лікарні в Кропивницькому

http://www.president.gov.ua/news/najvazhche-vzhe-pozadu-ale-tochka-nepovernennya-she-ne-projd-42746

В рамках робочої поїздки до Кіровоградської області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті 2-го корпусу Кіровоградської дитячої обласної лікарні.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-u-vidkritti-korpusu-kirovogradskoyi-d-42750

Президент Петро Порошенко повідомив про прибуття до Києва з нагоди святкування річниці нашої незалежності міністрів оборони країн-партнерів України. Президент також підкреслив, що  співпраця України з партнерами є надзвичайно ефективною.

http://www.president.gov.ua/news/v-lihu-godinu-piznayutsya-spravzhni-druzi-prezident-pro-ucha-42754

Президент Петро Порошенко відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та вручив державні нагороди бійцям Сил спеціальних операцій, які відзначилися у захисті незалежності та територіальної цілісності України. Глава держави також ознайомився з умовами лікування військових та поспілкувався з воїнами, які проходять лікування та реабілітацію в цьому медичному закладі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-bijciv-sso-zavdyaki-takomu-specnazu-mi-o-42758

«Ми пізнали реальну ціну справжньої свободи. І День Незалежності рік від року стає для нас дедалі більшим святом. Вже навіть більш важливим, ніж Новий рік, Різдво, Воскресіння. Тому що він все поєднує, тому що він знаменує і повторне наше народження, і воскресіння наших мрій, і новизну нашої держави», - наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/duzhe-visoko-cinuyu-vnesok-kirovogradshini-u-zahist-krayini-42762

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення, який дислокується в Кропивницькому.

http://www.president.gov.ua/news/verhovnij-golovnokomanduvach-zsu-vidvidav-3-j-okremij-polk-s-42766

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч із Міністром з питань охорони навколишнього середовища, Міністром у справах Єрусалима та спадщини Держави Ізраїль Зєевом Елькіним.

http://www.president.gov.ua/news/glava-apu-proviv-zustrich-iz-ministrom-z-pitan-ohoroni-navko-42770

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав одну з військових частин Збройних Сил України на Кіровоградщині та ознайомився з її функціонуванням та бойовою готовністю.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-kirovogradshini-pereviriv-gotovnist-zasobiv-pro-42774

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.