24.08.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Наш обов'язок – як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор знову гордо майорів над усією територією України, включно з Кримом, Севастополем, Донбасом.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-pid-chas-ceremoniyi-urochistogo-pidnyattya-42818

У День Державного Прапора України Президент Петро Порошенко підняв Державний Прапор на Софійські площі у Києві.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vzyav-uchast-u-ceremoniyi-urochistogo-pidnyattya-d-42822

«Наш обов'язок – як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор знову гордо майорів над усією територією України, включно з Кримом, Севастополем, Донбасом», - підкреслив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-nash-obovyazok-zrobiti-use-mozhlive-shob-sino-42826

Президент Петро Порошенко переконаний, що незалежність Української держави дала нам шанс і ми не маємо права його змарнувати, а державні символи зі своєю давньою славною історією та глибоким змістом надихають нас своєю потужною енергетикою на нові звершення.

http://www.president.gov.ua/news/nashomu-praporovi-pasuye-susidstvo-z-praporom-yevrosoyuzu-i-42830

Україна розпочинає програму збройно-технічного осучаснення армії, яке має відповідати рівню 21-го століття. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час огляду виставки озброєння та військової техніки з нагоди 26-ї річниці незалежності України.

http://www.president.gov.ua/news/rozpochinayemo-programu-zbrojno-tehnichnogo-osuchasnennya-ar-42834

Під час огляду зразків озброєння та військової техніки, які розміщені в центрі столиці з нагоди 26-ї річниці незалежності України, Президент Петро Порошенко наголосив, що посадові особи попередніх років, які були причетні до розкрадання та свідомого знищення Української армії мають понести відповідальність.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-za-rujnuvannya-ukrayinskoyi-armiyi-v-poperedni-rok-42838

Виставка сучасного озброєння та військової техніки, яка проходить на Хрещатику у Києві з нагоди 26-ї річниці незалежності України, є звітом влади, Збройних Сил, оборонно-промислового комплексу перед народом за те, що вдалося зробити і демонстрацією того, що українська армія має чим захистити українську землю. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на виставці.

http://www.president.gov.ua/news/chastina-predstavlenih-na-cij-vistavci-zrazkiv-ozbroyennya-t-42842

«З дня проголошення Україною незалежності 24 серпня 1991 року і особливо після Революції Гідності Сполучені Штати завжди підтримували її прагнення стати дійсно європейською країною», - наголошується у вітанні.

http://www.president.gov.ua/news/spolucheni-shtati-prodovzhuvatimut-dokladati-zusillya-dlya-v-42846

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Міністром оборони Литовської Республіки Раймундасом Кароблісом, Міністром оборони Латвійської Республіки Раймондсом Бергманісом, Міністром оборони Естонської Республіки Юрі Луйком та Міністром оборони Чорногорії Предрагом Бошковичем.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-ministrami-oboroni-litv-42850

«Енеїда» Івана Котляревського – це перлина української літератури, якою український народ пишається на рівні з творчістю Тараса Шевченка, Івана Франка та Лесі Українки. «Безумовно, «Проект Енеїда» – це  новий погляд на легендарний твір Котляревського під кутом зору різних історичних епох. Представлені експонати показують, як в різні періоди становлення Української держави «Енеїда» об'єднувала українців та надихала нас на патріотичні подвиги», - підкреслила дружина Президента.

http://www.president.gov.ua/news/u-ramkah-svyatkuvannya-dnya-nezalezhnosti-ukrayini-marina-po-42854

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.