06.08.16

Президент розпочав державний візит до Індонезії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У м.Джакарта Глава держави зустрінеться з з Президентом Індонезії Джоко Відодо, Спікером Ради народних представників Парламенту Індонезії Аде Комарудіном та Султаном Джок'якарти. 
У супроводі Дружини Міністра Кабінету Міністрів Датін Хаджа Норазеліна Аванхад Марина Порошенко ознайомилася з роботою Центру. Зокрема, оглянула навчальний клас, де проходило заняття, спортивний зал та музичні класи, у яких діти презентували музичні виступи для гостей.
Глава Української держави оглянув стрій воїнів Почесної варти. Пролунали Гімни України та Індонезії. Після цього розпочалася зустріч Петра Порошенка та Джоко Відодо. По завершенні, відбудуться переговори офіційних делегацій України та Індонезії у розширеному форматі.
У присутності Президента Петра Порошенка та Президента Індонезії Джоко Відодо було підписано Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Індонезії про співробітництво в оборонній сфері. Документ підписали міністр закордонних справ Павло Клімкін та міністр оборони Індонезії Рямізард Рячуду.
Глава Української держави підкреслив, що Індонезія є одним з ключових партнерів в  Південно-Східній Азії, потужним регіональним лідером та глобальним гравцем. "Ми знайшли повне порозуміння по всьому переліку питань. Переговори засвідчили нашу єдність в питаннях розвитку подальшої співпраці", - повідомив Петро Порошенко під час спільної з Президентом Індонезії заяви для журналістів за результатами зучтрічі.
Президент Петро Порошенко та Президент Індонезії Джоко Відодо під час переговорів обговорили питання посилення співпраці в галузі сільського господарства. "Ми підтвердили свою готовність постачати товари. Індонезія дуже цікавий ринок для українського зерна, кукурудзи, крохмалю, соняшникової олії та інших напрямів", - повідомив Петро Порошенко представникам ЗМІ у м. Джакарта.
У рамках державного візиту до Республіки Індонезія Президент України Петро Порошенко провів зустріч зі Спікером Ради народних представників індонезійського Парламенту Аде Комарудіном.
"Ми вдячні Президенту Індонезії за рішення запровадити безвізовий режим для українських громадян. Вважаю, це сприятиме розвитку туризму", - зазначив Глава держави.
У Джакарті Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною поклали квіти до Монументу Національних героїв "Калібата" на знак вшанування пам'яті загиблих. 
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.