23.08.16

Президент: Військовий парад на День незалежності демонструє, що українцям є чим захищати свій мир та спокій

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Добра порада: післязавтра, 24 серпня, прийдіть подивитись парад. Це демонстрація, в першу чергу, українському народові, що нам є чим і як захистити мир та спокій нашої держави та нашого народу», - зазначив Глава держави під час церемонії вручення ключів від квартир співробітникам СБУ.
"Квартири - це та сама зброя, як і танки, кулемети чи будь-що інше. Коли співробітник Служби, офіцер, відчуває, що держава піклується про нього, що з родиною все добре, що в родині мир та злагода, а діти мають можливість виховуватися у твердих патріотичних позиціях - на серці спокійніше і воювати легше", - наголосив Глава держави.
Президент Петро Порошенко вручив державні нагороди видатним українцям з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Церемонія нагородження відбулася у Маріїнському палаці. Глава держави підкреслив, що сьогодні український народ, як ніколи раніше, свідомий того, що лише в єдності може досягти надмети – перемогти та побудувати вільну, демократичну та багату українську державу. «Очевидно, що країні нелегко, і кожен це відчуває. Але впевнений, що найкращі сторінки історії нашої держави – попереду», - наголосив Президент.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками української діаспори зазначив, що в умовах зростаючого євроскептицизму в Європі, який активно підтримується Росією, зростає потреба в консолідації сил українців в Європейському Союзі та всьому світі.
Президент зазначив, що зовнішня загроза прискорила процес формування сучасної української політичної нації на засадах громадянського патріотизму.
«Перемогти в нашій вітчизняній війні за незалежність – це є історична відповідальність кожного українця, де б він не жив. Коли ми говоримо про перемогу, то йдеться не лише про відновлення суверенітету, територіальної цілісності і незалежності нашої держави, не лише про деокупацію Криму і Донбасу, але ми говоримо і про успішні реформи і фундаментальні зміни, які мають відбутися в самій Україні», - наголосив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.