19.08.16

Сьогодні інвестори своїми грошима голосують за наше європейське майбутнє – Президент

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

В рамках робочого візиту до Львівської області Президент Петро Порошенко взяв участь в церемонії закладення капсули в місці будівництва заводу компанії Nexans з виготовлення бортових електромереж.
Глава держави наголосив, що завдяки відновленню автомобільних шляхів змінюється на краще соціально-економічна ситуація в регіонах, збільшується кількість туристів. «Дороги – це інвестиції в економіку, це туристи, які до нас приїжджають. Дороги – це образ України», - зазначив Президент.
Президент Петро Порошенко, перебуваючи з робочою поїздкою у Львівській області, зустрівся з особовим складом 16-ї окремої бригади армійської авіації.
Президент Петро Порошенко не виключає оголошення мобілізації та запровадження воєнного стану: «Якщо буде продовжуватися загострення, буде моїм указом і мобілізація оголошена, і запроваджено воєнний стан, бо нічого важливішого за Україну, за незалежність України, за нашу свободу і демократію не існує».
Президент Петро Порошенко вручив нагороди військовим льотчикам за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку.  
Президент Петро Порошенко поінформував мам і дружин заручників про перебіг переговорного процесу в питанні звільнення заручників. Глава держави наголосив, що для української сторони цей пункт Мінських угод, так само як і безпекове питання, є пріоритетними.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.