28.08.16

Сталінські часи 30-х років повернулися - Президент про примусове утримання Ільмі Умерова

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України назвав примусове утримання в психіатричній клініці одного з лідерів Кримськотатарського народу Ільмі Умерова поверненням в сталінські часи. «Одного з лідерів Кримськотатарського народу Ільмі Умерова було запроторено до психіатричної лікарні. Ми бачимо, що сталінські часи 30-х років XX століття повністю повертаються», - сказав Президент в інтерв'ю американському телеканалу CNN.
І сьогодні Франко - наше натхнення й опора. Щоб захистити незалежність України та протистояти російській агресії, треба по-франківськи «не ридать, а здобувати, хоч синам, як не собі, кращу долю в боротьбі». Як прибічник української єдності та соборності Франко наставляв: «Ми мусимо навчитися чути себе українцями - не галицькими, не буковинськими українцями, а українцями без офіційних кордонів».
Протягом трьох днів, 25-27 серпня, у Запоріжжі у рамках соціальної програми Марини Порошенко пройшов другий етап тренінгів «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації. Досвід. Перспективи. Результати». Тренінг став першим масштабним заходом практичного експериментального проекту «Розвиток інклюзивного освітнього середовища у Запорізький області», який розпочато 15 липня Благодійним Фондом Порошенка спільно з Міністерством освіти і науки України.
На Майдані Незалежності у Києві відбулася урочиста церемонія проводів Національної паралімпійської збірної команди України на XV літні Паралімпійські ігри до Ріо-де-Жанейро. «Високо і гордо несіть синьо-жовтий прапор Батьківщини, пам'ятаючи, що разом із вами мільйони співвітчизників, наші воїни-захисники, з вами Україна», - йдеться у вітанні Петра Порошенка.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.