03.08.16

Нехай десантне гасло «Ніхто, крім нас!» завжди буде орієнтиром у справі захисту нашої рідної України – Президент привітав десантників із професійним святом

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У День високомобільних десантних військ Президент, Верховний головнокомандувач Петро Порошенко відвідав навчальний центр ВДВ Збройних Сил України, що на Житомирщині, та привітав військовослужбовців з професійним святом.
У День високомобільних десантних військ Президент Петро Порошенко вручив військовослужбовцям високі державні нагороди.
Під час поїздки до Навчального центру високомобільних десантних військ збройних сил України, що на Житомирщині, Президент Петро Порошенко вручив ключі від квартир військовим-десантникам, які захищали територіальну цілісність та незалежність України на Донбасі.
Президент Петро Порошенко наголошує, що в рамках навчальних програм українські військові отримують не лише якісну підготовку, а й обмінюються своїм досвідом із іноземними колегами.
Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна має чим пишатись – і своєю армією, і своїми Збройними Силами. І військовий парад – це гарна нагода це продемонструвати.
Президент Петро Порошенко підписав Закон №1475-VІІІ «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для міжнародної кооперації суб'єктів літакобудування та розвитку вітчизняного літакобудування».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.