02.08.16

Президент затвердив ратифікацію Паризької угоди

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про ратифікацію Паризької угоди", прийнятий Верховною Радою України 14 липня. Паризька угода укладена на зміну Кіотському протоколу. Угода спрямована на прискорення впровадження положень Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та має на меті зміцнення глобального реагування на загрозу зміни клімату в контексті сталого розвитку та зусиль з подолання бідності.
Документ визначає особливості землекористування, спеціального водокористування, здійснення містобудівної діяльності, охорони атмосферного повітря на території зони відчуження та безумовного (обов'язкового) відселення з метою забезпечення реалізації проектів з перетворення об'єкта «Укриття» на екологічно безпечну систему та реінтеграції постраждалої території.
Співрозмовники обговорили актуальні питання двосторонньої та міжнародної співпраці в контексті рішення Великої Британії про вихід з ЄС.
Президент Петро Порошенко на підставі подання Вищої ради юстиції підписав укази про звільнення суддів Донецького окружного адміністративного суду Наталії Мальцевої та Наталі Спасової, а також судді Макарівського районного суду Київської області Владислава Оберемка за порушення присяги.
Президент провів зустріч з Послом США в Україні Дж.Пайєттом та Послом Італії в Україні Фабріціо Романо у зв'язку із завершенням їхньої дипломатичної місії.
В рамках обох візитів буде проведено українсько-малайзійський бізнес-форум та бізнес-форум за участю представників ділових кіл України і Республіки Індонезія. Планується підписання низки двосторонніх документів, спрямованих на поглиблення співробітництва.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.