25.08.16

Президент з родиною у Софійському соборі помолились за Україну

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У День Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з родиною – дружиною Мариною та дітьми – взяв участь у «Молитві за Україну».
У День Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною вшанував пам'ять видатного українця, поета Тараса Шевченка та громадського і політичного діяча Михайла Грушевського.
У День 25-ї річниці Незалежності України Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною та дітьми вшанували пам'ять героїв Небесної сотні.
Незалежність вже дала нам демократію і свободу; почуття громадянської гідності і національної єдності; навчила захищатися і відкрила європейську перспективу. Cформувалися середній клас і громадянське суспільство. Нарешті виросло перше пострадянське покоління, з новим європейським світоглядом. Епіцентром фундаментальних змін неодноразово ставав цей Майдан – Майдан нашої Незалежності.   
Президент Петро Порошенко присвоїв почесне звання Герой України полковнику, начальнику штабу – першому заступнику командувача Високомобільних десантних військ Збройних Сил України Андрію Ковальчуку та командиру роти снайперів 79 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ ЗСУ, капітану Валерію Чибінєєву.
«Врешті-решт ми як нація вийшли на магістральний шлях демократії, свободи, європейської та євроатлантичної інтеграції, і, я впевнений, що це відбулося безповоротно. Маючи за плечима власний двадцятип'ятирічний досвід, із юності вступаємо в куди відповідальніший час зрілості», - сказав Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко під час військового параду до 25-ї річниці Незалежності привітав зі святом українських патріотів в анексованому Криму і на окупованому Донбасі.
На адресу Президента України Петра Порошенка надійшло привітання від Президента Федеративної Республіки Німеччина Иоахіма Ґаука з нагоди Дня Незалежності України.
Україна посилює свою обороноздатність, тож український народ готовий продовжувати боротьбу за свою незалежність та відновлення територіальної цілісності, заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на Параді Незалежності з нагоди 25-річчя Незалежності України.
Президент Петро Порошенко проводить зустріч з Президентом Республіки Польща Аджеєм Дудою, який перебуває з візитом в Україні.
Президент Петро Порошенко привітав українців з 25-ою річницею Незалежності України.
Глава Української держав повідомив, що під час переговорів  обговорювалось питання розширення економічної співпраці України та Польщі та використання всіх можливостей, які надає підписана Україною Угода про асоціацію з Євросоюзом і всеохоплююча зона вільної торгівлі, яка вступила в силу з 1 січня 2016 року.
Президент України Петро Порошенко та Президент Республіки Польща Анджей Дуда наголосили, що діалог між країнами щодо історичних питань буде продовжено.
Президент України Петро Порошенко та Президент Республіки Польща Анджей Дуда відзначили ефективність українсько-польсько-литовської бригади, де наші солдати спільно реалізують стандарти функціонування військ НАТО.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з учасниками Щорічної наради керівників закордонних дипломатичних установ України назвав пріоритетні завдання для українських дипломатів.
Україна вже подала три заяви проти Росії до Європейського суду з прав людини у зв'язку з анексією Криму і конфліктом на Донбасі і готує ще кілька, також наша держава звертатиметься до Міжнародного трибуналу ООН з морського права у зв'язку з порушенням Росією відповідної конвенції.
Ми, Президенти України та Республіки Польща, у день відзначення 25-ї річниці незалежної України, підтверджуємо взаємно стратегічний характер наших відносин та декларуємо прагнення і надалі будувати українсько-польське сусідство на засадах спільного  цивілізаційного розвитку, який зміцнить наші відносини, стане тривалим сполученням наших відносин,  гарантуючи цим та майбутнім поколінням поляків і українців відчуття взаємної довіри, злагоди та безпеки.   
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.