05.08.16

Розпочалася зустріч Президента України та Прем'єр-міністра Малайзії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

По завершенні зустрічі Глави Української держави з Прем'єр-міністром Малайзії відбудуться переговори офіційних делегацій двох країн у розширеному форматі.
Глава держави підкреслив, що Україна розглядає Малайзію як важливого партнера в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. «Ми повністю дійшли згоди щодо необхідності підтримки активного діалогу на високому рівні», - зазначив Петро Порошенко.
Петро Порошенко висловив впевненість, що ця Угода допоможе пожвавити українсько-малайзійські ділові контакти і стимулюватиме інвесторів.
Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Наджиб Тун Разак обговорили питання подальшого поглиблення співробітництва в рамках міжнародних організацій.
Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Малайзії під час переговорів обговорили питання розслідування трагедії літака МН-17, який був збитий над окупованою територією на Донеччині в липні 2014 року.
Сторони визначили низку конкретних кроків щодо розширення сфер співпраці та активізації взаємодії у сфері військово-технічного співробітництва. 
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.