25.01.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочого візиту до Держави Ізраїль Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з Президентом Ізраїлю Реувеном Рівліном.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-obgovoriv-z-prezidentom-izrayilyu-dvostor-59433

Український народ як ніхто розуміє трагедію втрачених життів євреїв під час Другої світової війни. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у Єрусалимі під час спільного виступу з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-rozpoviv-istoriyu-svoyeyi-rodini-pid-cha-59437

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Держави Ізраїль зустрівся в Єрусалимі з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу. Сторони підтвердили обопільний намір розвивати двосторонній політичний діалог.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-premyer-ministrom-izrayilyu-59441

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідали Меморіальний комплекс «Яд Вашем» у Єрусалимі. «Це дуже важлива виставка для збереження пам'яті про страшну трагедію Голокосту», – зазначив Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vidvidav-memorialnij-kompleks-yad-vashem-59445

«Сьогодні перед вами Україна – молода, дуже енергійна, яка хоче змінюватися, вивчає технології, хоче бути економічно ліберальною. Україна хоче бачити великі інвестиції», – сказав Глава держави, звертаючись до представників ізраїльського бізнесу.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-hoche-bachiti-veliki-investiciyi-prezident-na-zustr-59453

Президент України Володимир Зеленський у Єрусалимі провів зустріч зі Спікером Кнесету Держави Ізраїль Юлієм Едельштейном. Учасники зустрічі позитивно оцінили традиційно активний двосторонній політичний діалог та висловили сподівання на збереження його високої динаміки після парламентських виборів в Ізраїлі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-zi-spikerom-knesetu-izrayilyu-59457

Під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Держави Ізраїль перша леді Олена Зеленська відвідала школу для учнів зі складними формами інвалідності. Особливістю школи Ха-Двір ха-хадаш у Єрусалимі є інтеграція дітей з особливими потребами до соціуму.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-oznajomilasya-z-izrayilskoyu-sistemoyu-social-59461

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.