17.01.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За результатами зустрічі Глава держави вирішив відкликати поданий ним раніше проект закону  «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)» (реєстраційний номер 2598) і скерувати його на доопрацювання.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-obgovoriv-z-narodnimi-deputatami-pitannya-reformi-59297

Президент України Володимир Зеленський поставив Кабінету Міністрів завдання – продовжити роботу щодо посилення контролю пожежної безпеки, покращення матеріально-технічного стану рятувальних підрозділів і служб.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-postaviv-uryadu-zavdannya-prodovzhiti-po-59301

На черговому засіданні Ради з питань свободи слова та захисту журналістів при Президентові України, що відбулося в Офісі Президента, розглянули питання підготовки законопроекту про дезінформацію, ухвалили рекомендацію щодо ратифікації Конвенції Ради Європи про доступ до офіційних документів, обрали координаторів робочих груп Ради, заслухали представників проекту ОБСЄ, а також затвердили технічні зміни до регламенту роботи Ради.

https://www.president.gov.ua/news/rada-z-pitan-svobodi-slova-pidtrimala-ratifikaciyu-tromskoyi-59305

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», яким вік призову узгоджується з вимогами Закону «Про військовий обов'язок і військову службу».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-ukaz-yakij-uzgodzhuye-vik-prizo-59309

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.