20.08.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Києві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньягу.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-volodimira-zelenskogo-ta-binyamina-ne-56841

У присутності Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньягу відбулося підписання українсько-ізраїльських двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/u-prisutnosti-volodimira-zelenskogo-ta-binyamina-netanyagu-p-56845

Україна братиме до уваги досвід Ізраїлю у безпековій та оборонній сферах. Про це заявив Президент Володимир Зеленський за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-rozvivatimetsya-u-sferah-bezpeki-ta-oboroni-za-prik-56849

Україна та Ізраїль, між якими запроваджено безвізовий режим, домовилися остаточно вирішити проблему масових відмов українським громадянам у перетині ізраїльського кордону. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-izrayil-domovilisya-ostatochno-virishiti-problem-56853

Президент України Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу під час перемовин у Києві детально обговорили торговельно-економічні відносини між країнами та інвестиційний потенціал.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-moya-meta-ukrayina-yaka-ye-vsesvitno-vid-56857

Президент України Володимир Зеленський звернувся до ізраїльської сторони із закликом визнати Голодомор 1932-33 років актом геноциду українського народу. Про це Глава держави заявив за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, який перебуває з офіційним візитом в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zaklikav-izrayil-viznati-golodomor-aktom-geno-56861

Президент України Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Держави Ізраїль Біньямін Нетаньягу разом з дружиною Сарою вшанували пам'ять жертв трагедії Бабиного Яру.

https://www.president.gov.ua/news/zaklikayemo-mizhnarodnu-spilnotu-obyednati-zusillya-shob-ne-56865

Уповноважений з прав дитини ініціюватиме перед новим Кабінетом Міністрів створення робочої групи за участі представників Міністерства соціальної політики, Міністерства юстиції, Державної прикордонної служби, громадських організацій, що працюють у сфері захисту прав осіб, які проживають в АР Крим, для комплексного вирішення питань дітей на тимчасово окупованих територіях.

https://www.president.gov.ua/news/novij-uryad-maye-nevidkladno-vzyatisya-za-virishennya-proble-56869

За результатами наради представник Президента в Кабінеті Міністрів Андрій Герус на брифінгу повідомив, що досягнуто домовленостей щодо трьох кроків, необхідних для зниження цін на електроенергію. «Якщо ці три заходи здійснити, можемо отримати близько 20% зменшення тарифу для всіх споживачів – великих, середніх та малого бізнесу, для бюджетних установ і організацій, дитсадків і шкіл», – зазначив він.

https://www.president.gov.ua/news/za-rezultatami-naradi-pid-golovuvannyam-prezidenta-ukrayini-56873

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.