19.01.21

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Саміт «Кримської платформи», у якому запланована участь лідерів іноземних держав, відбудеться 23 серпня 2021 року. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в інтерв'ю ТСН.ua.

https://www.president.gov.ua/news/za-rezultatami-samitu-krimskoyi-platformi-maye-zyavitisya-sk-66057

Україна та Угорщина працюють над спільним документом, який сприятиме врегулюванню спірних питань у двосторонніх відносинах. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в інтерв'ю ТСН.ua.

https://www.president.gov.ua/news/vedetsya-robota-nad-dorozhnoyu-kartoyu-z-vregulyuvannya-spir-66061

Президент України Володимир Зеленський вітає ухвалення урядом постанови щодо зменшення тарифів на газ для населення. Глава держави впевнений, що тарифи на комунальні послуги повинні бути соціально справедливими, а ринок газу має працювати за стандартами прозорої торгівлі та чесної конкуренції.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vitaye-uhvalennya-uryadom-postanovi-shodo-zmenshen-66065

Кабінет Міністрів провів порівняння карантинних обмежень в Україні з числа 18 європейських країн, і український карантин виявився найбільш м'яким. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час традиційної селекторної наради з питань запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pid-chas-selektornoyi-naradi-vakcinaciya-ce-viklik-66069

Серед пріоритетів у відносинах з адміністрацією нового Президента США буде підтримка територіальної цілісності та повернення тимчасово окупованих територій України, активізація економічної співпраці та боротьба з корупцією. Про це розповів заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в інтерв'ю ТСН.ua.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-ukrayini-nazvav-osnovni-66073

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 18/2021 «Про персональний склад Ради з питань сприяння розвитку малого підприємництва».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zatverdiv-personalnij-sklad-radi-z-pitan-spri-66077

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.