13.01.21

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Києві відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Молдова Майї Санду, яка перебуває в Україні з офіційним візитом.

https://www.president.gov.ua/news/rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-moldovi-65989

Підкреслюємо спільний намір України та Республіки Молдова відновити діалог на високому рівні та надати йому динамічного характеру, створити необхідні передумови для стратегічного двостороннього співробітництва в інтересах наших держав та народів.

https://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-i-pr-65993

Президент України Володимир Зеленський і Президент Республіки Молдова Майя Санду, яка перебуває в Україні з офіційним візитом, підписали спільну заяву щодо важливості розвитку українсько-молдовських двосторонніх відносин. Також глави держав підписали Меморандум щодо розвитку транспортно-транзитного потенціалу України та Республіки Молдова.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-moldovi-pidpisali-dvostoronni-dokumen-65997

Європейський Союз має приділити підвищену увагу країнам Східного партнерства у питаннях закупівлі та постачання вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський за результатами зустрічі з Президентом Республіки Молдова Майєю Санду у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/dlya-vsih-krayin-shidnogo-partnerstva-ye-principovo-vazhlivi-66001

«Це, зокрема, спільний намір відновити діалог на найвищому рівні та зробити його динамічним і, найголовніше, зробити його результативним. Для цього в рамках Президентської Ради ми будемо форматувати стратегію та координувати наші дії для вирішення завдань двостороннього порядку денного», – сказав Глава Української держави під час спільної заяви за результатами зустрічі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ta-majya-sandu-domovilisya-pro-virishenn-66005

Україну та Молдову єднають не лише спільний кордон та минуле, а й спільний рух до повноправного членства у європейській родині. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський за результатами переговорів з Президентом Республіки Молдова Майєю Санду, яка нині перебуває з офіційним візитом в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinu-ta-moldovu-yednayut-ne-tilki-spilnij-kordon-ta-minu-66009

Президент України Володимир Зеленський детально ознайомив Президента Республіки Молдова Майю Санду з актуальною ситуацією на Донбасі та кроками, що здійснюються задля мирного врегулювання.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-visloviv-spivchuttya-ridnim-i-blizkim-voyina-yakij-66013

Президент України Володимир Зеленський і Президент Молдови Майя Санду під час перемовин у Києві визначили пріоритетними сферами для спільного економічного імпульсу енергетику, інфраструктуру та транзит.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-i-majya-sandu-vidznachili-vazhlivist-spi-66017

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у складі української делегації взяв участь у зустрічі політичних радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату, яка відбулася у вівторок у Німеччині.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-vzyav-uchast-u-zustrichi-politichnih-radnikiv-66021

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.