03.11.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Перша леді України Олена Зеленська та фахівці Міністерства освіти і науки, Міністерства охорони здоров'я, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства і Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, які працюють над осучасненням системи шкільного харчування, обговорили перебіг проекту та його проміжні результати.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-ta-robocha-grupa-z-osuchasnennya-sistemi-shki-64925

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у засіданні фракції «Слуга Народу» у Верховній Раді та обговорив з народними депутатами необхідність перезавантаження Конституційного Суду.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-frakciyu-sluga-narodu-pidtrimati-perezava-64937

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що миттєва реакція Ради національної безпеки і оборони на рішення Конституційного Суду щодо скасування антикорупційної інфраструктури та внесений до парламенту законопроект про перезавантаження КСУ стримали суддів від ухвалення ще більш руйнівних для держави рішень. Про це він заявив у спецвипуску програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV в понеділок.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-iz-cim-skladom-ksu-u-nas-ne-bude-ruhu-vp-64941

Обрання нового складу Конституційного Суду України має відбуватися на конкурсній основі, прозоро та відкрито. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський у спецвипуску програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

https://www.president.gov.ua/news/obrannya-novogo-skladu-konstitucijnogo-sudu-maye-vidbuvatisy-64945

Президент України Володимир Зеленський очікує від оновленого складу Комісії з питань правової реформи напрацювань щодо судової реформи вже найближчим часом. Про це Глава держави заявив у спецвипуску програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV у понеділок.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-najblizhchi-misyaci-mayut-buti-pidgotovleni-napr-64949

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.