13.11.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

На зустрічі радників лідерів «Нормандської четвірки» у форматі відеоконференції, запланованій на 13 листопада, обговорюватиметься питання активізації роботи Тристоронньої контактної групи, зокрема представлений українською стороною план дій, повідомив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в ефірі програми «Запитання тут ставимо ми» на Радіо НВ.

https://www.president.gov.ua/news/ponovlennya-posadi-specpredstavnika-derzhdepartamentu-z-pita-65069

Між Україною та Сполученими Штатами Америки існує стратегічне партнерство. США готові й надалі відігравати важливу роль у забезпеченні національної безпеки України. На цьому наголосив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква в ефірі програми «Запитання тут ставимо ми» на Радіо НВ.

https://www.president.gov.ua/news/mizh-ukrayinoyu-ta-ssha-formalno-j-realno-isnuye-strategichn-65073

Президент Володимир Зеленський швидкими та рішучими діями не допустив втрати Україною безвізового режиму з Європейським Союзом після рішення Конституційного Суду щодо скасування низки норм антикорупційного законодавства. Тепер черга за Верховною Радою. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква в ефірі програми «Запитання тут ставимо ми» на Радіо НВ.

https://www.president.gov.ua/news/zavdyaki-rishuchim-diyam-prezidenta-pislya-rishennya-ksu-sho-65077

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.