25.11.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» щодо допуску дізнавачів, слідчих та прокурорів до району здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-dopusku-slidchih-i-prokuroriv-65209

Україна розраховує отримати понад 8 млн доз майбутньої вакцини проти коронавірусної хвороби COVID-19. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму влозі.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vede-peregovori-z-predstavnikami-covax-stosovno-dos-65217

До Верховної Ради найближчим часом буде подано законопроекти щодо заходів для економічної підтримки громадян та бізнесу у зв'язку з карантинними обмеженнями. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму влозі.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-nizku-zahodiv-z-pidtrimki-biznesu-pid-c-65221

Заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква провів зустріч з Послом Литовської Республіки в Україні Вальдемарасом Сарапінасом. Співрозмовники обговорили ситуацію в Україні та Литві у зв'язку з другою хвилею коронавірусу та заходи, яких вживає керівництво обох держав з метою подолання пандемії та забезпечення захисту громадян.

https://www.president.gov.ua/news/igor-zhovkva-ta-posol-litvi-obgovorili-pidgotovku-chergovogo-65225

У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар'єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців, зокрема – розбудову універсального публічного простору, дружнього до маломобільних груп населення та сімей з дітьми, підписано Меморандум про розвиток безбар'єрної архітектури.

https://www.president.gov.ua/news/u-mezhah-iniciativi-oleni-zelenskoyi-bez-baryeriv-pidpisano-65229

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.