11.11.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Перша леді Олена Зеленська взяла участь у Міжнародному форумі культурної дипломатії, під час виступу на якому анонсувала створення аудіогідів українською у трьох всесвітньо відомих музеях: Колізеї (Італія), Версалі (Франція) та Яд Вашем (Ізраїль).

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-anonsuvala-zapusk-ukrayinomovnih-audiogidiv-u-65045

Президент України Володимир Зеленський провів першу селекторну нараду, перебуваючи на самоізоляції після того, як дізнався про позитивний тест на коронавірусну інфекцію. Нарада була присвячена питанням роботи НАЕК «Енергоатом».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-naradu-shodo-virishennya-problem-n-65049

У зв'язку з несприятливою епідемічною ситуацією, яка склалася в усьому світі, Президент України Володимир Зеленський ініціює розробку програми «Здорова нація», яка міститиме практичні рекомендації громадянам щодо зміцнення здоров'я, профілактики захворювань та подолання їхніх наслідків, щоб люди не залишалися сам на сам зі своїми недугами, зокрема спричиненими коронавірусом. Про це йшлося на селекторній нараді під головуванням Президента.

https://www.president.gov.ua/news/zdorova-naciya-maye-stati-nacionalnoyu-ideyeyu-prezident-65053

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Пані канцлер побажала Володимиру Зеленському здоров'я та якнайшвидшого одужання. Співрозмовники обговорили ситуацію в Україні та ФРН у зв'язку з погіршенням епідемічного стану через другу хвилю пандемії коронавірусу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-angeloyu-merkel-situaciyu-na-65057

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.